Bulvár, celeb

2008.10.26. 16:34

A tíz legszexisebb munka

<p>Szeretett volna valaha egy modell bőrébe bújni, hogy elvarázsoljon egy férfit? Esetleg egyenruhát ölteni, hogy lenyűgözzön egy nőt? Mivé kellene válnunk, hogy a másik nem a lábunk előtt csússzon? Az Életforma számba vette a tíz legizgatóbb munkát.</p>

Az Eletforma.hu összeállítása szerint igenis sokat számít ismerkedéskor, hogy milyen szakmát űzünk. Mikor egy férfi találkozik egy nővel, a beszélgetés egészen addig jól halad, amíg szóba nem kerül a másik foglalkozása. Ha ilyenkor nem a megfelelő válasz érkezik, akkor nem lesz folytatás: se telefonszám, se újabb randevú. Az ember hivatása ugyanis szexepilt ad - vagy nem. Egy felmérés szerint azonban a sikernek semmi köze a fizetéshez.

1. Műsorvezető, modell

Ezek az emberek általában (többek között) a szépségükből élnek. Az is imponáló, ha egy ilyen kegyetlen iparban sikeresek tudnak lenni. Persze nem túl könnyű találkozni egy szupermodellel... A műsorvezetőket általában nagyvárosokban érdemes keresni. Általában sokat keresnek, sokat utaznak és híresek. Pontosan ezért sokan versengenek a kegyeikért, és egy hétköznapi ember számára az is zavaró lehet, hogy túl sokat foglalkoznak a kinézetükkel.

2. Pincérnő

Talán nem a legelőkelőbb foglalkozás, de sok férfi szereti a pincérnőket. Általában ugyanis rövid szoknya van rajtuk, ráadásul italt hoznak.

Tulajdonképpen bárhol lehet találkozni egy csinos darabbal, ahol alkoholt szolgálnak fel: kaszinókban, bárokban, klubokban, éttermekben. A jó felszolgáló a sok borravaló miatt talán sokat keres, de meg kell harcolnia a részeg vendégekkel.

3. Sportoló

A hivatásos sportolók jó formában vannak. Ráadásul valószínűleg gyerekkoruk óta edzenek, hogy elérjék céljaikat, tehát elhivatottak, céltudatosak. Rájuk találni ott lehet, ahol gyakorolnak. Elismerik őket, híresek, és ha igazán sikeresek, jól is keresnek. A siker érdekében azonban bármiről képesek lemondani, még egy kapcsolatról is.

4. Tűzoltó

Ők bátrak és áldozatkészek, melyik nő nem szereti az ilyen férfit? Bárhol rájuk lehet találni, hiszen minden városban van tűzoltóság. Az egyenruha miatt csak még szexisebbek, ráadásul megmentik mások életét. Közben viszont veszélyeztetik a sajátjukat.

5. Cowboy

A cowboy egy igazi férfi, hűvös, befolyásolhatatlan, csábító. Igazi példány persze csak amerikai farmokon található, de aki beéri egy magyar földművessel, az idehaza is keresgélhet. Persze leginkább vidéken, esetleg egy lovas farmon. Csendes, békés életet él, de ha nem jó az év, akár anyagilag is megszorulhat.

urse.jpg" />(amerikában nyílván népszerű lehet egy cowboy, de annak hazai "megfelelője" úgy, mint földműves nem tűnik a legszexisebb foglalkozásnak. Ha úgy mondjuk: földbirtokos, mindjárt más... - a szerk.)

6. Nővérke

Az ápolónők gondoskodóak, figyelnek az egészségünkre, képesek feladni saját magukról mások érdekében. Kórházakban, egészségügyi intézményekben találkozhatunk velük. Mivel másokat ápolnak, a saját családjukra talán kevesebb idejük, energiájuk jut.

7. Művész

A művész azt csinálja, amit szeret, nem érdekli sem a hírnév, sem a pénz. Öntörvényű, és ez vonzó. Bárhol rájuk bukkanhatunk, akár a saját műtermükben, akár kiállításokon. Ha jól megy nekik, azért kapják a pénzüket, amit imádnak csinálni. Ha nem ismerik el őket, akkor viszont szenvednek.

8. Katona

Az egyenruha mellett a fegyelem, az erő miatt vonzó egy a foglalkozás. Felelősségteljesek, lehet számítani rájuk. Ha hivatásosak, még jól is keresnek, igaz, az életükkel játszanak. Ráadásul gyakran át is helyezik őket, ezért a társuknak nemigen lehet saját hivatása.

9. Építőmunkás

Megvan a reklám, amikor a munkás az építkezésen meghúzza a jéghideg kólát? Na, az ilyen férfi vonzó, nem az, amelyik a csajok után füttyög az állványról, és dől belőle a piaszag. Viszont az építőmunkás izmos és ettől férfias is sok nő számára, és könnyű rájuk találni, annyi mostanában az építkezés. Viszont a legtöbbjük intelligencia tekintetében nem áll a topon.

10. Bemondó, tévés személyiség

Az embernek olyan érzése van, hogy az ilyen ember midig mindent tud, olyan, mintha ő lenne a legjobb barátunk. Vagy, mert azt hisszük, nincs rajta nadrág az asztal alatt. Tévészékházak környékén érdemes keresgélni, de annyira sokat dolgoznak, hogy általában nem veszik észre a földi halandókat.

Forrás: Eletforma.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!