Bulvár, celeb

2008.04.28. 12:19

Újra emberre támadt Annácska kutyája!

<p>Zeusz miatt már így is börtön fenyegeti a modellt, mégis szájkosár nélkül sétáltatja az ebet.&#160;<DIA alt="Kelemen Anna" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Kelemen Anna" src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Kelemen Anna kutyája, Zeusz tavaly októberben annyira szétmarcangolta az utcán egy idős hölgy karját, hogy többször is meg kellett műteni, és maradandó károsodásokat szenvedett. Az ügy ma már bírósági szakaszban van, az ügyészség segítségnyújtás elmulasztásával és gondatlanságból okozott súlyos bűncselekménnyel vádolja a kebelcsodát, akire akár öt év is várhat.

Az ember azt hinné, ezek után Annácska meghúzza magát, vagy legalábbis a mindennapi kutyasétáltatást szájkosárral végzi, ám ez nem így van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy nemrégiben Zeusz újra emberre támadt, méghozzá egy "régi ismerősre": az Annácska szomszédjában lakó Idának immár hatodszorra ment neki.

- Amikor három éve idekerült, egy darabot kiharapott a hónaljamból, másodszor a jobb kezem mutatóujját csonkította meg. Most csak a vastag kabátom védett meg a komolyabb sérüléstől - mondta az áldozat, aki a mostani támadás óta vasdoronggal jár. - Bevittem a rendőrségre a ruhadarabot bizonyítékként, és feljelentést tettem. Úgy tudom, tucatnyian aláírtak egy kérvényt, hogy rettegnek az ebtől, tegyenek vele valamit, mert még mindig emberre vadászik a környéken. Ez a nő azt hiszi, neki mindent szabad! Értse már meg valaki, félek, hogy negyedszerre nem úszom meg! Ha a nyakamat kapja el, megöl az a csupa izom, nagydarab állat.

Annácskát nem nagyon zavarja az újabb ügy: azt javasolta a megtámadott szomszédnak, hogy a házukban közlekedjen a pincén át, ha annyira fél.

- A kerületi rendőrkapitányságra valóban érkezett feljelentés, de a veszélyeztetés kutyával szabálysértés, ezért a kerületi önkormányzat szabálysértési osztályának hatáskörébe tartozik. Az iratokat oda továbítottuk - mondták a BRFK sajtóügyeletén.

Nézze meg a videót is!

Forrás: Netbulvár

  • Kipakolt Kelemen Anna barátja!
    Kelemen Anna egyre nagyobb bajban van. Vádat emeltek ellene, miután kutyája szétmarcangolta egy idős néni karját, ám ő még az ügyvédjei számára is elérhetetlen volt.
  • Vádemelés Kelemen Anna ellen
    Felfüggesztett börtönbüntetést kér az ügyészség Kelemen Annára a kutyatámadási ügyével kapcsolatban.
  • Marcangolt Kelemen Anna kutyája
    Idős nénit marcangolt Kelemen Anna kutyája. Rendőrségi eljárás indult KelemenAnna ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt.
  • Nem műtötték meg Kelemen Annát
    Nem vállalta el a zsírleszívásra jelentkezett Kelemen Anna altatását az egyik magánklinika lelkiismeretes orvoscsapata.
  • 10 milliót kaszált Annácska
  • Kelemen Anna a playmate-verseny dobogójáról eljutott oda, hogy a róla készült könyvből 78 nap alatt 10 millió forinttal gazdagodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!