Bulvár, celeb

2007.12.21. 07:35

Sztárválogatás 2007 - 5. rész -LiLo

<p>Lindsay Lohan 2007-es évét három dolog határozta meg: a börtön, az elvonó és az ittas vezetés. <DIA alt="Lindsay Lohan 2007.05.27." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lindsay_Lohan_2007_05_27_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Lindsay Lohan 2007.05.27." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160; <dia width="850" height="630" alt="Lindsay Lohan 2007. 12. 19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lindsay_Lohan_2007__12__19_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Lindsay Lohan 2007. 12. 19." /></a></dia></p>

Lindsay Lohan színésznő 2007 áprilisában fejezte be az első elvonókúrát az évben. Májusban ezt a teljesítményt rögtön ittas vezetéssel ünnepelte meg.

A húsz esztendős kora ellenére kicsapongó életmódjáról híres színésznő ezúttal - saját maga után - a Mercedes-e fölött vesztette el az irányítást, mire a Beverly Hills-i zsaruk azonnal lekapcsolták. Az illuminált dívát kórházba kellett vinni, hogy ellássák könyebb sérüléseit, amiket a kacskaringós száguldozás alatt szerzett.

Sztárválogatás 2007
 A 2007-es évben sem maradtak el a botrányok, bakik és érdekességek a sztárvilágban. Most ezeket gyűjtöttük össze, és januárig mindennap felelevenítjük, kik voltak azok a hírességek, akiknek nem egészen úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták.

Lindsay Lohant a rendőrök letartóztatták, de nem tartották bent előzetesben.
A hatóság elárulta: kisebb mennyiségű kokaint találtak a kocsiban.

Így mivel még nem volt 21 éves, és legálisan nem fogyaszthatott alkoholt az amerikai törvények értelmében, ismét elvonókúrára vonult június elején.

Júliusban befejezte a kezelést, de addig is számtalan botrányt okozott.

A legemlékezetesebb, amikor a szanatórium mosdójában csáított el egy másik beteget. A Cirque Lodge-i szanatóriumban tartózkodó színésznőt szex közben érték tetten egy másik beutalttal - mégpedig az intézet mosdójában.

"A személyzetet azért riasztották, mert különös hangok hallatszottak a fürdőből. Amikor az alkalmazottak kinyitották az ajtót, Lindsay-t félreérthetetlen pózban találták az egyik férfi pácienssel" - idézett a News of the World egy bennfentest.

"A pasi nagyon jól nézett ki. Barna hajú volt és meglehetősen izmos, azaz pont Lindsay kedvenc típusa" - folytatta a beszámolót a meg nem nevezett alkalmazott.

A forrás szerint az akkor már 21 éves színésznő azon húzta fel magát, hogy neki kellett pucolnia a WC-ket. Bosszúból azt találta ki, hogy valami igazán mocskos dolgot csinál mosdóban - és ez sikerült is neki: a forró szerelmi játék híre futótűzként terjedt el a szanatóriumban, ahol Lindsay Lohant kezelték.

 

 

A színésznő ismét ittasan vezetett, így júliusi szabadulása után augusztustól-októberig ismét a klinika vendégszeretetét élvezhette.

Majd közmunkára és börtönre ítélték. Eredetileg 24 óra börtön várt Lindsay Lohanre, de mivel a közmunka során remekül viselkedett, 84 perc múlva szabadon engedték cellájából. A közmunkát pedig a Vöröskeresztnél tudta le.

Az utolsó elvonó után megfogadta, nem vezet többet ittasan, és megváltozik. Filmeket fog forgatni, mivel vagyonának nagy részét elherdálta. Egyelőre úgy tűnik, sikerül neki, de általában 2-3 hónapot szokott kibírni nagyobb botrány nélkül. Lassan esedékes a következő....

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!