Bulvár, celeb

2007.12.11. 10:30

Ricky Martint leleplezték

<p>Ricky Martin kozmetikusa az egyik svéd melegmagazinban érdekes részleteket árult el a zenész szexuális szokásairól. <dia width="850" height="630" alt="Ricky Martin 2007.10.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ricky_Martin_2007_10_17_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ricky Martin 2007.10.17." /></a></dia></p>

Ricky Martin nem beszélt még róla, hogy a saját neméhez vonzódna, igaz nem is tagadta soha az erről szóló pletykákat. Sok női rajongó számára elkeserítő lehet a hír, hogy Ricky viszont számos barátja szerint nem a nőket, hanem a férfiakat szereti.

Az új pletyka forrása Olse Henriksen, a Dániából származó kozmetikus, aki azt állítja, Ricky Martin egyértelműen meleg. "Ricky egyre nyitottabb, egyre lazábban kezeli a homoszexualitását. De nem tudom, most éppen van-e barátja?” - állítja a férfi a svéd magazin interjújában.

Ricky Martin azonban a színpadon mindig szexis táncosnőkkel veszi körül magát, akikhez szorosan hozzásimul, miközben érzéki latin táncot táncolnak.
A barátok szerint ez csak színjáték, és Ricky tényleg a saját neméhez vonzódik.

Ricky Martin még sohasem reagált a melegségét firtató hírekre.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!