Bulvár, celeb

2007.12.04. 16:05

Patrick Dempsey a Versace arca lett

<p>A Grace klinika jóképű dokija, Patrick Dempsey ismét a testével hódít. Új munkájában is szükség lesz a hódító külsejére, ugyanis a Versace arca lesz. <dia width="850" height="630" alt="Grace klinika 2007.09.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Grace_klinika_2007_09_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Grace klinika 2007.09.26." /></a></dia></p>

Patrick Dempsey valószínűleg sohasem szabadul a szívtipró szerepéből. Számos hölgy ábrándozik a Grace klinikaDr. Sheperdjéről éjszaka. A gyerekek és a szerelmesek a Bűbáj című filmen olvadoznak (magyarországi bemutató: december 6.). Hamarosan pedig az óriásplakátokról is Patrick Dempsey fog mosolyogni ránk.

"Patrick mindent megtestesít, ami a kollekciónkban jó. Van önbizalma, és teljesen jól érzi magát a testében, és nagyon attraktív.” – mondta Donatella Versace. Ezért választották Patrick Dempseyt az olasz divatház tavaszi férfikollekciójának arcának.
"Patrick fantasztikus pasi, akin nagyszerűen állnak a ruháink” – mondta a divattervező.

Patrick Dempsey nagyon örült a felkérésnek, boldogan vállalta el a feladatot. "Nagyszerű, hogy Donatella Versaceval dolgozhatok. Fantasztikus asszony, valamint a Mario Testinoval való munkát is nagyon élveztem. Ő az egyik legjobb fotós a világon.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!