Bulvár, celeb

2007.12.22. 11:19

Pamela Anderson új pasit talált?

<p>Megindultak a pletykák, hogy miért akar válni Pamela Anderson férjétől, Rick Solomontól. Állítólag a bűvész Chris Angellel melegedett össze. <A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Pamela_Anderson_2007_10_07_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Pamela Anderson 2007.10.07." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></p>

Úgy tűnik nemcsak a rockzenészek, hanem a mágusok is elbűvölik Pamela Andersont. Rick Solamon nagyon féltékeny lett, mikor egyik barátja olyan képeket mutatott neki, amelyen Pamela Anderson és Chris Angel eléggé félreérthető helyzetben vannak.

Az egyik éjszakai bárban szórakozott együtt a pár, míg Rick Salamon egy pókerpartin vett részt.

"Rick magán kívül volt, amikor megtudta, hogy Pamela és Chris együtt buliztak. Ezután jött egy pár napos veszekedés, majd a válás híre”- mesélte az egyik jólértesült.

Pamela Anderson barátnője viszont azt mondta, nem történt semmi Chris és Pam között, ez csak egy jó ok volt a vitára. Szerinte nem fognak elválni Pameláék, de még nagyon sok vita következik.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!