Bulvár, celeb

2007.12.14. 07:37

Madonna örökbefogadhatja Davidet

<p>A legújabb hírek szerint Madonna és férje, Guy Ritchie véglegesen örökbefogadhatja a 2 éves Davidet. A családlátogatáson nem találtak problémákat a hatóságok. <dia width="850" height="630" alt="Madonna egy kislányt is örökbe fogad 2007.08.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Madonna_egy_kisl_nyt_is__r_kbe_fogad_2007_0/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Madonna egy kislányt is örökbe fogad 2007.08.29." /></a></dia></p>

Az afrikai hatóságoknak a családlátogatás után nem maradt több kétségük, hogy tényleg jó helyre kerül a 2 éves David Banda, és nem állnak többet az örökbefogadás útjába.

Simon Chisale elmondta rögtön a látogatás után, hogy Madonna és Guy Ritchie londoni otthonában egy boldog, és önfeledten játszó gyerekkel találkozott. Most már kifejezetten támogatja a hivatalnok az örökbefogadást.

A kis Davidnek nagyon szoros a kapcsolata új szüleivel, és két testvérével, a 11 éves Lourdes-szel és a 7 éves Roccoval. Madonna igyekezett neki barátságos környezetet teremteni, sok játékkal, de odafigyel a rendszerességre is, a megfelelő alvás- és evés időre.

A karácsonyt is meleg családi légkörben tervezik eltölteni, de mindenki maximum három ajándékot kaphat.

A kis David egy éve él új családjával, és Madonna és férje januárban aláírhatják a papírokat, és ezután a kisfiú örökre velük marad.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!