Bulvár, celeb

2007.12.22. 16:07

Lilu 53 embernek vesz ajándékot

<p>Lilu már november elején elkezd ajándékok után mászkálni, hiszen beletelik egy kis időbe, mire mind az 53 családtagjának beszerzi a fa alá valót.</p>

A karácsonyi tennivalók ezzel ki is merülnek Lilu számára, hiszen a főzést a család többi hölgytagjára bízza, a fa díszítés pedig zömében a férje feladata.

- Az ünnepi családlátogatásokból olyan mennyiségű kaját viszünk haza, hogy nekem már nincs gondom a főzésre. Egyedül a mákosgubát készítem én. A fadíszítésben pedig én vagyok a kreatív menedzser. Megveszem a lapokat, meg a díszeket – minden évben újakat – és instruálom Lacit, hogy mit hova tegyen.

Az év utolsó napjára egyelőre még semmit nem tervezett el a Reggeli csinos műsorvezetője.

- Minden évben rengeteg meghívást kapunk, de nem szoktuk előre eldönteni, hogy hova megyünk. Az is lehet, hogy otthon maradunk. Tavaly például pont egy bulira tartottunk, amikor Kovács Lázár barátunk telefonált, hogy ugoirjunk fel hozzájuk koccintani. Mondanom sem kell, hogy ottragadtunk és nem jutottunk el a másik buliba.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!