Bulvár, celeb

2007.12.05. 07:52

Kevin Federline nem akar többet

<p>Cáfolta Kevin Federline azon pletykákat, hogy több pénzt követelne Britney Spearstól a következő bírósági tárgyaláson. <dia width="850" height="630" alt="Britney és Kevin"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney__s_Kevin/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney és Kevin" /></a></dia></p>

Kevin Federline elmondta, hogy már az első tárgyaláson, október 26-án megegyeztek az anyagiakban, így ez nem téma többet.

Jogászával együtt Kevin Federline rövid közleményt adott ki. "Minden héten pletykálnak arról, hogy Mr. Federline pénzt követel. Nyilvánosan spekulálnak rajta, hogy mennyit, és miért. De Mr. Federline nem adott be erre vonatkozó kérvényt és nem is fog. Kevin Federline csak a gyerekei érdekeit nézi, követelései csak a gyerekekkel és a gyerekek költségeival kapcsolatosak."

Britney Spears a gyerekekkel kapcsolatosan születésnapja estéjén ismét lejáratta magát. Ugyanis részegen telefonált, hogy meghívja Kevint és a kisfiúkat a fantasztikus buliba. A férfi alig tudta neki elmagyarázni, miért nem mennek el.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!