Bulvár, celeb

2007.12.22. 16:13

Justin Timberlake, a merész

<p>Justin Timberlake minden bátorságát összeszedve, visszatér élete legnagyobb botrányának helyszínére. <dia width="850" height="630" alt="Justin Timberlake 2006.07.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Justin_Timberlake_2006_07_11_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Justin Timberlake 2006.07.11." /></a></dia></p>

Az amerikai televíziózás egyik legnagyobb botrányát okozta Justin Timberlake három éve a Szuper Kupa szünetében. Jövőre ismét visszatér az eseményre, ám most nem élőben.

Az énekes leszerződött a kék-piros színekben pompázó kóla gyártóhoz, így egy évig ő reklámozza a szénsavas italokat. Az első vásárlás ösztönző kisfilm premierje a foci döntő félidejében lesz látható.

Az alkotásban, Justin kaszkadőröket megszégyenítő módon küzdi magát végig az utcán. Kocsik felett repked, és az egyik autó ajtajába kapaszkodva több métert húzzák. A szereplésért cserébe mintegy ötvenhat millió dollárral lett meghizlalva a bankszámlája.

A 2003-as incidens után száznegyven millió nézőtől kellett bocsánatot kérnie. Mivel sokakat kiakasztott, hogy a szívtipró nemes egyszerűséggel letépte Janet Jackson felsőjét, láthatóvá téve ezzel a mellét. Ez pedig nem az a produkció volt, amire a két aranytorkú sztártól számítottak.

Forrás: www.rtlklub.hu
További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!