Bulvár, celeb

2007.12.28. 15:45

Hollywoodi bébi-bumm

<p>Valami van a levegőben, mert Los Angelest idén ellepték a gólyák, és haza se mennek egy jó darabig. <dia width="850" height="630" alt="Halle Berry 2006.08.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Halle_Berry_2006_08_15_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Halle Berry 2006.08.15." /></a></dia></p>

Ha valaki már mindent elért szakmájában, akkor csak a magánéletben keresheti a kihívásokat. A legtöbben a gyerekvállalást tartják földi létük legnagyobb céljának.

Nincsenek ezzel másképp a sztárok sem. Idén mindent megtettek kedvenceink, hogy gyerkőcök lepjék el luxusotthonaikat. A teljesítményük e téren pedig kiválóra vizsgázott. Ugyanis soha ennyi utód nem fogant még az Angyalok Városában, mint a 2007-es esztendőben.

A sort, az ismét a Spice Girls-szel hódító, Mel B. nyitotta, miután Eddie Murphy-vel összefeküdt. A futó kaland eredménye kilenc hónappal később jelentkezett Angel Iris személyében. Ám az apuka nem vállalta magára porontyát, mondván Ms. Brown elég népszerű a környéken. De az apasági per végére kénytelen volt kibővíteni a családi fotóalbumot.

 Néhány héttel később King Kong mennyasszonya, Naomi Watts hozta világra Liev Schreibellel első közös fiúkat, Alexander Pete-t.

Majd Salma Hayek adta hírül, hogy milliomos kedvesének nemcsak a pénztárcája kemény, és megszületett Valentina Paloma Pinault. A színésznő évek óta mindenkinek arról beszélt, hogy mennyire vágyik már egy babára.

De nemcsak ő az egyedüli mozis díva, akinek már csak a pelenkázás hiányzott a boldogságához. Jennifer Lopez évek óta keresgéli a megfelelő genetikai arzenállal rendelkező apajelöltet, ám Marc Anthony-ig mindenkivel befürdött.

De a latin énekesnek hála, jövő tavasszal megérkezik a várva-várt trónörökös.

De őt pár héttel megelőzi az Oscar-díjas Halle Berry kisfia. 

Milla Jovovich felhagy néhány évre a zombi irtással, hogy egy sokkal tüneményesebb lénnyel, lányával foglalatoskodjon.

A popszakma is kitett magáért. Christina Aguilera is bevállalta a mikrofon szögre akasztását, amíg pocaklakója előbújik.

A Good Charlotte frontembere, Joel Madden pedig Nicole Richie-nél köszönt be egy jó adag örökítő anyaggal. Így az öregedés ellen foggal-körömmel-plasztikai sebésszel küzdő Lionel Richie nagypapa lesz.

Az elfoglalt gólyák ezután sem pihenhetnek sokat, hisz a pletykák szerint Victoria Beckham-nek ismét gólt lőtt aranylábú férjecskéje, David. Míg Pamela Anderson adósságcsökkentő hanyattfekvése Rick Salomonnal, a playmate harmadik csemetéjét eredményezte.

Két hete pedig Jessica Alba és Britney húga, Jamie-Lynn jelentette be, hogy gyereket vár.

Forrás: www.rtlklub.hu
További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!