Bulvár, celeb

2007.12.13. 14:23

Eva Longoria nem hiszi, hogy megcsalták

<p>A Született feleségek sztárja, Eva Longoria cáfolta a pletykát, mely szerint férje, Tony Parker megcsalta volna őt egy francia modellel. <dia width="850" height="630" alt="Eva Longoria 2007.05.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eva_Longoria_2007_05_29_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Eva Longoria 2007.05.29." /></a></dia></p>

Alexandra Paressant, modell az egyik amerikai újságnak azt nyilatkozta, hogy Eva Longoria és Tony Parker házasságkötése után viszonyt folytatott a férfival.

A modell és Tony Parker pont az esküvőn találkoztak, ahol Alexandra Thierry Henry focistával jelent meg. Ekkor cseréltek telefonszámot, majd Paressant közlése szerint nem sokkal később teljesen közel kerültek egymáshoz.

A Született feleségek sztárja,

Eva Longoria semmit sem vett észre az egészből. Pedig a modell állítása szerint egyszer Tony Parker még a házukba is meghívta őt, és mindent megmutatott.

Tony Parker és Eva Longoria közös sajtónyilatkozatot adtak ki, mely szerint ezek az állítások 100 %-ban hamisak.

A People magazinban pedig úgy nyilatkoztak, házasságuk boldogabb, mint valaha. "Nagyon szerelmes vagyok a feleségembe." - mondta Parker. Longoria hozzáfűzte, hogy Tony a legtökéletesebb férfi a világon, és örül, hogy a felsége lehet. A pár egyöntetűen állította, soha nem voltak boldogabbak.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!