Bulvár, celeb

2007.12.22. 10:30

Cameron Diaz a legjobban öltözött színésznő

<p>A szilveszteri mulatságokhoz, a hölgyeknek nagy segítséget nyújthat a legjobban öltözött színésznők listája. <A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Cameron_Diaz_arcai/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Cameron Diaz arcai" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></p>

Idén már rangsorolták a Hollywoodban élő szebbik nem képviselőit az alakjuk, az arcuk és stílusok alapján. Most a hölgyek kedvenc témája, az öltözködés a mérvadó. A helyezések mellé mindenki kapott egy becenevet is a szerkesztőktől.

A 2007-es királynő Cameron Diaz lett, akit az aranylány jelzővel illettek, mögötte az Erzsébet királynőt immáron másodszorra megformáló, Cate Blanchett végzett. A harmadik pedig az isteni Penélope Cruz lett.

Kate Bosworth a negyedik, aki lassan mindenkivel elfeledteti, hogy Ausztráliából származik, mivel, már annyira amerikai. Őket két igazi tüzes szépség, Angelina Jolie és Eva Mendes követi.

A mezőny közepén az idősebb generáció még mindig dögös képviselői találhatók. A pop ikon Gwen Stefani a hetedik helyre volt jó, míg a kenguru idomárok kedvence, Nicole Kidman a nyolcadik pozícióban díszeleg.

A listát két feltörekvő díva zárja, a frissen elvált Reese Witherspoon, és a legutóbbi Mrs. Tom Cruise, Katie Holmes.

Forrás: www.rtlklub.hu
További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!