Bulvár, celeb

2007.12.21. 09:56

Britney Spears dorgtesztet akar

<p>Britney Spears gyanakszik, hogy ex-férje, Kevin Federline rendszeresen cigarettázik a gyerekek jelenlétében. Vizsgálatot akar, hogy kimutatható-e a dohányzás és a drogok a gyerekek szervezetében. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." /></a></dia></p>

Britney Spears drogtesztre küldené a gyerekeit, és Kevin Federline-t is. Meg van győződve arról, hogy Kevin rendszeresen iszik és dohányzik a gyerekek mellett, holott tőle meg éppen ezért vették el a kicsiket.

Érzi a két kisfiú haján és ruháján a cigiszagot, ezért szeretné, ha a bíróság felülvizsgálná korábbi döntését.

Britney jogásza már kiemelt sűrgősséggel be is adta a kérelmet, a vizsgálat alapjául pedig a gyerekek haja szolgálna.

A gyerekek elhelyezésével foglalkozó tárgyalás következő időpontját január 23-ra tűzték ki, mivel Britney Spears már több tárgyaláson nem jelent meg.

Ha januárban minden részlet tisztázódik, február közepén meghozza a bíróság a végleges ítéletet, hogy ki nevelheti ezentúl a Spears-Federline csemetéket.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!