Bulvár, celeb

2007.12.19. 09:49

Britney meleghez megy feleségül?

<p>A Star Magazin szerint az énekesnő volt férjének, és ügyvédjének is bejelentette, hogy férjhez megy. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." /></a></dia></p>

Az énekesnő nem hajlandó vagyoni megállapodást kötni leendő férjével – az ügyvédje kérésére sem, aki szerint Sam csak az énekesnő 100 millió dolláros vagyonára hajt.

A Star Magazin vezető hírként számolt be: Britney titokban megy férjhez! A zaklatott életű Brit, Sam befolyása alatt áll. Ezt mindenki látja, csak Britney Spears nem.

Rengeteg időt töltenek egymással, Britney fizeti a közös ebédeket, a férj-jelölt ruháit és szórakozásait is, szinte mindent.

Egyes híresztelések szerint Britney Spears volt férje, Kevin Federline nem nézi jó szemmel az újdonsült románcot. Megtiltotta ugyanis Britneynek, hogy a gyerekek közelébe vigye Sam Lutfi-t, ha mégis megteszi börtönbe juttatja.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!