Bulvár, celeb

2007.12.28. 14:05

Balogh Edina nem aggódik a vonalaiért

<p>Balogh Edinával sokan cserélnének, hiszen bármennyit ehet, nem látszik meg rajta. <BR /></p>

Balogh Edina igazán szerencsés. A Barátok köztNádor Kingája ugyanis annyit ehet, amennyit csak akar. Így aztán az ünnepek alatt sem kellett  visszafognia magát.

- A családunkban korábban a nagymamám volt a felelős a gazdagon terített asztalért. Ő igazi mestere a süteményeknek, nem is értem, hogyan tudott mindig annyifélét elénk varázsolni. Mostanában már csak egy-egy finomságot süt, édesanyámmal átvettük a feladatot.

Karácsonykor bejglit, zserbót, túrós- és almáspitét készítünk. Nekem nem kell a kalóriákra figyelnem, mert nem tudok elhízni. 172 centi magas vagyok, és 51-52 kiló. Akkor éreztem igazán jól magam, amikor ennél egy picit többet mutatott a mérleg – árulta el Balogh Edina.

A sorozat pincérnője azt is elmondta, hogy bizony sokan irigykednek rá.

- A kollégáim is rosszul vannak, hogy mennyit bírok enni. Én azért örülnék, ha egy-egy nagy kajálás után maradna valami a fenekemen és a combomon, de soha nem történik így. Ilyenkor rájövök, hogy így még mindig jobb, mintha fordítva lenne.

Jó érzés lelkiismeret furdalás nélkül élvezni a finom falatokat, főleg karácsonykor. Persze az ünnep nem a sütemények miatt fontos, hanem azért, mert ilyenkor együtt van a család.

16 éves voltam, mikor meghalt a nagypapám, ezen nehezen tettük túl magunkat. De amióta kisgyerekek vannak a családban, az ünnep ismét felszabadultan telik. Jó, hogy túl vagyunk a nehéz időszakon.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!