Bulvár, celeb

2007.12.11. 11:56

Angelina Jolie lánya az apjára hasonlít

<p>Kicsit kívülállónak is tűnhet Angelina Jolie kislánya, Siloh a családban. Szőke hajával és kék szemével egyértelműen Brad Pittre hasonlít. <dia width="850" height="630" alt="Angelina Jolie 2007.05.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Angelina_Jolie_2007_05_23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Angelina Jolie 2007.05.23." /></a></dia></p>

A Sun című újságnak a 32 éves színésznő, Angelina Jolie elmondta, a kis Shiloh teljesen olyan, mint Brad Pitt. Így ők ketten kicsit "kívülállónak” tűnnek az örökbefogadott színes bőrű gyerekek és a sötét hajú Jolie mellett.

„Vicces, hogy ők ketten szőke hajúak és kék szeműek, míg a többiek mind sötétek.” - mondta nevetve a színésznő.
Így Siloh egyértelműen elkülönül, természetesen csak külsőleg örökbefogadott testvéreitől.

 


Angelina Jolie kicsit aggódott is az elején, hogy egészen mások az érzései a nevelt gyerekek és a vérszerinti gyermeke iránt. És épp fordítva történt, mert a 3 örökbefogadott kicsit talán még jobban is szerette az elején, a nehéz sorsuk miatt. Azért mert ők sok negatív dolgot átéltek, amit Siloh származásából adódóan soha nem fog, Angelina talán még több szeretettel igyekezett a többieket nevelni.

„Rá kellett jönnöm, hogy Siloh szükségletei azonban nem szorulhatnak háttérbe azért, mert neki nem volt nehéz a sorsa. Így most már minden gyerekemet ugyanúgy kezelem”- mondta Angelina Jolie.

Siloh 1 éves, és a Brad Pitt és Angelina Jolie mindketten örökbefogadó szülei a 6 éves Maddoxnak, akit Kambodzsából fogadtak örökbe, a 4 éves, vietnámiPaxnak, és a 2 éves Zaharának, aki Egyiptomból származik.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!