Bulvár, celeb

2007.12.12. 08:30

A Spice Girls Roberto Cavalli idegein táncolt

<p>A Spice Girls együttes minden tagjának más elképzelése van a tökéletes színpadi megjelenésről. És ez megy Roberto Cavalli divattervező idegeire. <dia width="850" height="630" alt="Spice Girls 2007. 11. 23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Spice_Girls_2007__11__23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Spice Girls 2007. 11. 23." /></a></dia></p>

"Mind az öt lánnyal külön-külön találkoztam, hogy megismerjem kissé őket, és egyedi ruhákat tervezhessek nekik” - mondta Roberto Cavalli egy interjúban. Majd a divattervező megkérdezte tőlük, mely testrészükkel elégedettek és elégedetlenek, hogy tudja, mit kell feltétlenül elrejtenie vagy megmutatnia a fellépő-ruháknak.

Geri Halliwell, mivel sikeresen lefogyott, ezért mindent megmutató ruhát akart, míg Emma Bunton, aki nemrég lett anya, inkább takargatná magát.

Mel B. természetesen állatmintát akart, szűk ruhát és csillogást, Roberto Cavalli szerint vele igazán nehéz dolga volt. Többször is meggondolta magát és új ruhákat kért.

De a legnehezebb természetesen Victoria Beckhammel volt, ő teljesen máshogy akart kinézni, mint a többi lány. Mindenkit meg akart lepni, és elkápráztatni. Legkülönlegesebb kívánsága az volt, hogy a szerinte "hiányzó” csípőjét pótolják valahogy.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!