Bulvár, celeb

2007.11.06. 16:09

Zalatnay Cini színházban debütál

<p>Zalatnay Sarolta szokatlan felkérést kapott. Az énekesnőt ugyanis ezentúl a Benkő Gyula Színházban láthatja a közönség.</p>

Zalatnay Sarolta szokatlan felkérést kapott. Az énekesnőt ugyanis ezentúl a Benkő Gyula Színházban láthatja a közönség. Cini szerepet kapott Szakcsi-Lakatos Béla és Csemer Géza "A bestia” című rockoperájában.

- Narrátor leszek, Horváth Charlie-val felváltva. Igazából nem is feltétlenül egy színészi megmérettetésről van szó, mert énekelnem kell majd a darab elején és végén, néhány mondat kíséretében. Soha nem kacérkodtam a színészettel, szerintem nem lennék benne jó. Ha a sors úgy akarná, és készülne egy film, amelyben magamat kell alakítanom, azzal nem lenne baj. A színház felkérése nagyon megtisztelő számomra – nyilatkozta Zalatnay Sarolta.

Az énekesnő azt mondja, már nagyon várja "A bestia” november 16-i bemutatóját, amely Balatonfüreden lesz. Ezt követi több előadás az ország különböző pontjain.

- Egy egészséges lámpaláz van bennem, az mindig van. De már megszoktam a színpadot, és ha egy koncerten másfél órát végig tudok énekelni folyamatosan, akkor ezzel sem lesz probléma, ettől függetlenül komoly megmérettetés. A színházi légkör egyébként nagyon klassz. Remélem, arra is lesz lehetőségem, hogy a társulattal együtt buszozzunk az egyes helyszínekre. A nagy közös utazásokon születnek a legjobb ötletek.

A darab érdekessége, hogy nem csupán Cini, hanem Charlie is először szerepel színházi darabban.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!