Bulvár, celeb

2007.11.13. 16:04

Rihanna is lefelé indult a lejtőn

<p>A hírnév és a csillogás vonzó életmódnak tűnik mindenkinek, ám sokakat megtört már az ismertség. Rihanna is erre az útra lépett? <dia width="850" height="630" alt="Rihanna 2007.11.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rihanna_2007_11_06_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Rihanna 2007.11.06." /></a></dia></p>

Rihannának olyan a hírnév, mint Supermannek a betonfal, sosem töri meg - csak nehogy Kriptonit kerüljön a rendszerbe.

A hírnév és a csillogás vonzó életmódnak tűnik mindenkinek, ám sokakat megtört már az ismertség.

Tartja magát az a vélemény, hogy olyan legenda, mint Kurt Cobain vagy Jim Morrison is emiatt adagolta túl magát. A népszerűség okozta nyomás azóta sem szűnt meg, és sok csillag lecsúszását eredményezte.

Ha valamelyik sztárocskát leszólítja egy rajongó vásárlás közben, megy és bedob egy pohárkával a nyugalom kedvéért. Csakhogy a fanok sose fogynak el, így a piálgatás egyszer csak megárt.

Így Paris Hilton a börtönkapuig meg sem állt a bulizgatással, Lindsay bejárta az Államok összes rehabját, Britney képét berakták illusztrációnak a szerencsétlen szó mellé a szótárakba, Amy meg naponta tíz évet öregszik.

De van olyan, akit soha nem fog megtörni a rivaldafény kemény sugara, pedig kap belőle bőven. Rihanna az elmúlt egy évben le sem szakad a slágerlisták éléről, meg buja férfi álmokban is sokat szerepelget. Ám szerinte ő sosem fog úgy lecsúszni, mint Ms. Spears vagy Ms. Winehouse, attól ő keményebb és büszkébb. Ritka az ilyen tudatos tizenkilenc éves- gondolhatja mindenki, talán csak Brit volt utoljára ilyen. Aztán ő is lemondott az effajta luxusról

Pedig már az esernyős dal előadója is rálépett a romlás útjára. Először csak a szexi videók követték egymást. Ám ma már a fellépésein és az utcán viselt ruhái is csak annyit takarnak belőle, mintha Bud Spencer hordaná Kate Mosst.

Valamint unokatestvére lagziján sikerült egy olyan ruhakölteményben megjelennie, amin keresztül az nem látta bájait, aki egy kilométeres körzeten kívül volt. A rokonok finoman meg is kérték, hogy távozzon.

Férfitársaságban is elég gyakran látni, vagy Josh Hartnettel, vagy Shia LaBeouffal szórakozgat, és a pletykák szerint Jay-Z sem csak a karrierjét egyengeti. Sőt, múlt héten olyan képek kerültek fel a netre, melyeken hölgyekkel viselkedik nem keresztényi módon.

Persze lehet, hogy ő lesz az első, aki megáll a lejtőn, de az elég rossz ómen, hogy akárcsak Amy Winehouse-nak, neki is van Rehab című száma.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!