Bulvár, celeb

2007.11.09. 14:00

Razzia Amy Winehouse házában

<p>A rendőrség razziát tartott Amy Winehouse-nál, miután négy embert letartóztattak egy bírósági ügyben, amelybe a brit popénekesnő férje is belekeveredett. <dia width="850" height="630" alt="Amy Winehouse 2007.05.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007_05_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Amy Winehouse 2007.05.25." /></a></dia></p>

Az énekesnő szóvivője az ügy kapcsán annyit mondott: az esetnek semmi köze a drogokhoz, Amy jól van, nem vádolják semmivel és nem tartóztatták le.

Winehouse és férje, Blake Fielder-Civil nem voltak otthon, amikor a rendőrség beviharzott London északi részén, Camdenben lévő házukba csütörtökön.

A Daily Mirror című pletykalap jelentése szerint Fielder-Civilt korábban Winehouse mellől vitték el a rendőrök London keleti részéből.

 Az újság olyan képeket közölt, amelyen az énekesnő búcsúpuszikat ad a férjének, maikor letartóztatják. "Veled akarok menni" - mondta a lap szerint a drogproblémákkal és evészavarokkal küszködő sztár, akinek egyik legismertebb száma a Rehab (magyarul: rehabilitáció).

A londoni rendőrség szóvivője közölte: két 25, egy 22 és egy 29 éves férfit vettek őrizetbe csütörtökön, hogy kihallgassák őket.

A szóvivő nem volt hajlandó elárulni, hogy a 25 éves Fielder-Civil is köztük van-e. Csak annyit mondott, hogy a férfiak hétfőn súlyos testi sértés miatt állnak bíróság elé.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!