Bulvár, celeb

2007.11.30. 13:56

Nicole Kidmant nem szólítják anyunak

<p>Az ausztrál színésznő, Nicole Kidman örökbefogadott gyerekei megtagadták, hogy anyunak szólítsák Nicole-t. <dia width="850" height="630" alt="Nicole Kidman arcai II."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Nicole_Kidman_arcai_II_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Nicole Kidman arcai II." /></a></dia></p>

Nicole Kidman még Tom Cruise-val együtt fogadta örökbe a 14 éves Izabellát és a 12 éves Connort. Most a gyerekek úgy döntöttek, hogy a hagyományos megszólítás, az anya helyett Nicole-nak hívják ezentúl a színésznőt.

"Nem szólítanak anyának, ami elég rosszul esik. Helyette Nicole-t mondanak, amit utálok.” – mondta Nicole Kidman egy tv-műsorban.

A színésznő azt is elmondta, hogy nem örül annak, hogy a gyerekeke egyre inkább vonzódnak a szcientológiához. Mivel Nicole Kidman és új férje Keith Urban katolikusak, nem örülnek annak, hogy a gyerekek helyettük inkább a szcientológus Tom Cruise-t és a feleségét, Katie Holmest választanák.

"A lányom és a fiam megváltoztatták az életem. Gyakran gondolkodom rajta, milyen lenne, ha nem fogadtam volna őket örökbe. Most, hogy tinik, elég nehéz velük.” – mondta Nicole.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!