Bulvár, celeb

2007.11.22. 13:31

Miért nem hord gyűrűt Pamela Anderson?

<p>Pamela Anderson már nem csak meztelenséggel próbálja az emberek mindennapjait szebbé varázsolni. <dia width="850" height="630" alt="Pamela Anderson 2007.10.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Pamela_Anderson_2007_10_07_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Pamela Anderson 2007.10.07." /></a></dia><BR /></p>

Pamela Andersonnak ismét sikerült valami meglepőt csinálnia. Pedig a harmadik villámházassága után, már sokan hitték azt, hogy nem maradt semmi a tarsolyában. Hisz, azért ment hozzá Rick Salomonhoz, hogy tőle születendő gyerekének legyen hivatalosan is apja.

A csemete fogantatása sem volt mindennapi, Pam a pókertartozását rendezte le egy kóbor éjszakával, Paris Hilton ex-kedvesénél. A hirtelen lagzit is a kebelcsoda Las Vegas-i showjának szünetében rendezték le.

Ám az eddig boldog házasélet veszélybe került, legalábbis erre következtetnek az újságírók. A világ leghíresebb vízimentője ugyanis nem hord gyűrűt kis kacsóján.

Az ékszer hiánya azonban nem a közeledő válás jele. Mrs. Salomon nem akar olyan gyémántot magára húzni, amihez vér tapad. Az értékes kis köveket, akár afrikai munkások élete árán is kibányásszák a kereskedők. Erre a szörnyű tényre a Leonardo DiCaprio nevével fémjelzett, Véres Gyémánt című filmből jött rá a szőkeség.

Úgy tűnik Pamela Andersonnak vannak még erkölcsei, pedig az elmúlt évtizedben nem erre lehetett következtetni viselkedéséből. A karrierjét is azzal alapozta meg, hogy ha befolyásos férfival találkozott, egyből gerincre vágta magát.

Majd hozzáment Tommy Lee-hez, akivel összehozott egy amatőr pornófilmet. Közben pedig tizenkétszer vetkőzött le a nyuszis magazinnak. De a meztelenség az élet más területén sem okozott neki gondot. Bárhol, bármikor ledobta ruháit, ha úgy hozta úrnői kedve.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!