Bulvár, celeb

2007.11.28. 07:08

Madonna nem mutat jó példát

<p>Az egyik magazin a sztárokról és állataikról készít fotósorozatot. Madonna kertjében kutya helyett bárány szaladgál, akit befestettek a nagy alkalomra. <dia width="850" height="630" alt="Guy Ritchie és Madonna 2007.10.30."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Guy_Ritchie__s_Madonna_2007_10_30_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Guy Ritchie és Madonna 2007.10.30." /></a></dia></p>

A háziállatok hasonlítanak gazdáikra, és mivel Madonna a popzene egyik legszínesebb alakja...

A címlapfotózásokra a sztárok mindig nagyon rákészülnek. Hetekig éheznek és edzenek, hogy a legjobb formájukban tündökölhessenek a lapokban. Ha a sok ráfordított energia mégsem lenne hatásos, akkor még az utómunkák alatt kijavítják a képeket. De azért mindenki jobban szereti, ha nem a grafikusok által néz ki tökéletesen egy fotó.

Madonna általában nem erőlteti meg pluszban magát, ha felkérik egy pózolásra. Hisz egész évben folyamatosan jó erőben kell lennie a turnéi miatt. Ám legutóbbi felvételek tőle is megköveteltek némi elő munkát. Bár nem a saját testén, hanem egyik kedvenc háziállatán.

Az egyik magazin ugyanis a sztárok otthoni mindennapjairól készít sorozatot, amiben kedvenceik is helyt kapnak. A pop nagyasszonya kutya helyett, bárányt sétáltat kertjében, ezért a bolyhos állattal pózol a család.

A jószág azonban túl unalmasan mutatott eredeti színösszeállításában, így kapott egy kis kék, rózsaszín, sárga és zöld csíkokkal vegyített új külsőt.

Az állatvédő egyesületek persze rögtön szívükhöz kaptak a színpompás bégető láttán. Meg is tették az ilyenkor szokásos tiltakozó lépéseket. Bár a sztárpár nem érti a felháborodást, mert ők olyan természetbarát festéket használtak, ami nem okoz problémát nem túl kicsi állatkájuknak.

De a szervezet kitart, mert függetlenül attól, hogy a szer nem káros az állatra, Madonnáék rossz példát mutatnak a többi embernek.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!