Bulvár, celeb

2007.11.08. 07:35

Lindsay Lohan kosarat adott

<p>Lindsay Lohan nem akarja, hogy ő legyen anyja showjában a negatív híresség, aki botrányaival növeli a nézettséget. <dia width="850" height="630" alt="Lindsay Lohan 2007.05.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lindsay_Lohan_2007_05_27_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Lindsay Lohan 2007.05.27." /></a></dia></p>

Lindsay Lohan így kosarat adott anyjának, amikor megkérte, szerepeljen a show részeiben. Barátja, Riley Giles sem akar sztárvendégként szerepelni.

Lindsay anyja talán elfelejtette, hogy lány aépp arra koncentrál, hogy tiszta maradjon, és nem akar a mostaninál nagyobb nyilvánosságot. Lohan mama tervében az volt, hogy Lindsay a kamerák előtt menjen el az anonim alkoholisták találkozójára, Riley Giles társaságában. Lindsay Lohan erre mondott egyértelműen nemet.

A színésznő saját állítása szerint nem szerepel a MySpace-en, valaki azonban mégis a nevét használva ír oda. A héten ezt írta: "A legjobb lenne, ha az anyák egyszerűen megkérdeznék a gyerekeket, akarnak-e szerepelni ilyen műsorban. A válasz a legtöbb esetben az lenne, hogy természetesen nem. Tőlem megkérdezte anyám, én meg megmondtam, hogy nem akarok.”

Lindsay a rossz nyelvek szerint anyja áldozata, aki már gyerekkorában eladta őt a hollywoodi produkciók számára.

És ezt próbálja meg most újra Lindsay Lohan 13 éves testvérével, Alival is. Mivel Lindsay és Riley lemondták a szereplést, így több idő marad a kislánynak.

Dina azt szeretné, ha kisebbik lánya is énekesnőként és színésznőként lenne híres. Reméljük, ő okosabb lesz, mint Lindsay, és nem botrányairól akar majd híres lenni.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!