Bulvár, celeb

2007.11.28. 16:49

Kiszel Tünde kapott egy céget

<p>Műsorvezető, producer, újságíró, modell és néha énekesnő is. Kiszel Tünde mostantól újabb foglalkozással bővítheti névjegyét, hiszen szülinapja alkalmából kedvese cégvezetőt varázsolt belőle.</p>

Remek bulikat tart, így mostantól profilt vált: rendezvényszervező lesz belőle.
Műsorvezető, producer, újságíró, modell és néha énekesnő is.

Kiszel Tünde mostantól újabb foglalkozással bővítheti névjegyét, hiszen szülinapja alkalmából kedvese cégvezetőt varázsolt belőle.

A naptárdíva büszkén mesélte, mi volt a legkülönlegesebb ajándéka idén.
- Minden évben nagyszabású születésnapi és névnapi partit tartok. Nem egyszer volt már saját kiállításom is a fehérneműimből és a fotóimból. Hunor is látta, hogy ezeket nagyon klasszul megszervezem, ezért úgy gondolta, nem mindennapi ajándékkal lep meg: egy rendezvényszervező céget kaptam tőle. Nagyon izgalmas, már nagyon várom az új kihívásokat, szeretnék hatalmas operett-, vagy operagálákat rendezni. Elég kreatív vagyok, úgyhogy nem lesz gond – lelkendezett a meglehetősen sokoldalú anyuka.

Tünde és Hunor most intézik a cég bejegyzését, tehát még várni kell, hogy az üzlet elinduljon. Az új vállalkozás nevét illetően már több variáció is felmerült, de a főnökasszony nem árulta el.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!