Bulvár, celeb

2007.11.06. 11:08

Julia Roberts háziasszony lenne

<p>Julia Roberts szívesen lenne háziasszony. Egy teljesen hétköznapi életről álmodozik. <dia width="850" height="630" alt="Julia Roberts"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Julia_Roberts/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Julia Roberts" /></a></dia></p>

"A legnagyobb álmom az, hogy családanya és feleség legyek, aki ellátja a családját” - mesélte Julia Roberts színésznő a Vanity Fairnek.

A színésznő szerint nagyon jó lenne olyan alapanyagokból főzni, amit saját maga termelt a kertben. Komposztálna, környezetbarát megoldásokat alkalmazna a háztartásban, egészségesen élne, és erre szoktatná rá családját is. És így is lenne lehetősége a kreativitását kibontakoztatni, valamilyen kézügyességet igénylő hobbyval próbálkozna, például kötne, vagy hímezne.

A 40 éves Julia Robertsnek 3 gyereke van, a 2 éves ikrek, Hazel és Phinneus és a júniusban született Harry.

Férjével, Danny Moderrel nem terveznek több gyereket. "Bámulatos, hogy mennyi energiát követelnek a kicsik. Nagyon aranyosak így hárman, és mindent meg akarok adni nekik, ami csak lehetséges.” - mondta a színésznő.
Julia Robertset legközelebb Tom Hanks oldalán láthatjuk a mozikban a „Charlie Wilson’s War” című filmben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!