Bulvár, celeb

2007.11.21. 14:03

Johnny Depp sem forgat tovább

<p>Egyre több filmet és sorozatot érint a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja. Most Johnny Depp sem tud tovább dolgozni. <dia width="850" height="630" alt="Johnny Depp 2007.11.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Johnny_Depp_2007_11_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Johnny Depp 2007.11.03." /></a></dia></p>

Már leállt a Született feleségek és a Grace Klinka című sorozatok forgatása Amerikában, a televíziós show-műsorok hetek óta ismétléseket sugároznak, most pedig a mozifilmeket is elérte a forgatási szünet. Mivel nincsenek készen a forgatókönyvek, így leálltak a forgatások is.

Johnny Depp jelenleg két filmet is forgat, de mivel egyiknek sincs véglegesen kész a forgatókönyve, így átmenetileg munka nélkül maradt a színész. Leállt a "The Rum Diary” és a "The Hollywood Reporter” című film forgatása is, ezekben játszik Johnny Depp.

A forgatókönyvírók azonban továbbra is megtagadják a munkát, így most már komoly pénzügyi nehézségekkel is kell számolni a filmes cégeknek a csúszások miatt.

Johnny Depp azonban mégsem marad teljesen munkanélküli, ugyanis decemberben bemutatják New Yorkban az új filmjét, a "Sweeny Todd-ot", így minden energiáját a reklámkörútra tudja fordítani.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!