Bulvár, celeb

2007.11.28. 07:56

Hulk Hogan felesége felezni akar

<p>Miután Hulk Hogan felesége egyik pillanatról a másikra bejelentette a válást, most már az osztozkodásra koncentrál. Egyszerű megoldást választott, mindennek a fele kell neki.</p>

Miután Hulk Hogan felesége 24 év házasság után hirtelen beadta a válást, most már igényeit is nyilvánosságra hozta. Azt szeretné, ha 17 éves fiuk, Nick nála lakna, de Hulk Hogan bármikor meglátogathatja a srácot, így ő is korlátlan felügyeletet kap.

Lányuk, Brooke már 19 éves, nagykorú, így őt nem kell bevonni a tárgyalásba, egyedül dönthet arról, hogy hol és kivel szeretne lakni.

Ezenkívül Linda Hogan egyszerűen az összes tulajdon felét szeretné. Ide tartozik a családi rezidencia Bel Airben (kb. 7,2 millió dollár értékben), egy villa Clearwater Beachen (értéke nagyjából 2 millió dollár) valamint egy még nem teljesen befejezett lakás Las Vegasban.

A válás okaként a papírokon az áll: a kapcsolat menthetetlenül megromlott. Ennél pontosabb okot még nem közöltek az érintett felek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!