Bulvár, celeb

2007.11.22. 07:41

Eddie Murphy nem akarja látni a lányát

<p>Úgy tűnik, Eddie Murphy élete egyik legnagyobb hibájának tartja viszonyát a Spice Girlsből ismert Mel B.-vel. <dia width="850" height="630" alt="Eddie Murphy 2007. 11. 22."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eddie_Murphy_2007__11__22_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Eddie Murphy 2007. 11. 22." /></a></dia></p>

Pedig akkoriban úgy gondolta Mel B. és Eddie Murphy, hogy örökre együtt maradnak. Ehhez képest Eddie még egyszer sem látta a most 7 hónapos kislányát, Angel Iris Murphy Brownt.

És ez így is marad, legalábbis ha Eddie Murphyn múlik. Az ügyvédjein keresztül közölte a színész, hogy egyáltalán nem érdekli a kislány, és nem is akarja látni.

Így Mel B. újabb próbálkozása, hogy összehozza apát és lányát, az előzőekhez hasonlóan, zátonyra futott.

Mel B. most azt találta ki, a következő bírósági tárgyalásra magával viszi a kislányt, és így talán nem tud kitérni Murphy a találkozás elől.

Erre azonban még várnia kell, a következő időpont körülbelül 3 hónap múlva lesz. Ugyanis el kellett az előző meghallgatást halasztani, mert Eddie Murphy nem hajlandó együttműködni, és nem írta alá a bírósági beadványt sem.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!