Bulvár, celeb

2007.11.13. 14:52

Britney Spears veszélyesen vezet

<p>Eltilthatják Britney Spearst a vezetéstől. Legutóbb telefonnal a kezében hajtott át a piroson. Két kisfia pedig mögötte ült. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Britney Spears 2007.10.26." /></a></dia></p>

Kevin Federline panaszt nyújtott be a bíróságon. Azt akarják, tiltsák meg Britney Spearsnek a vezetést, ha fiait akarná autóval szállítani.

Kevin Federline terven kívüli időpontot kért a Los Angeles-i bíróságtól, hogy eltiltassa ex-nejét a vezetéstől.

A bírónak el kell döntenie, eléggé megalapozott-e a vád, hogy Britney autózás közben folyamatosan veszélyezteti fiai életét. Ha igen, akkor nem viheti sehova autóval Sean Prestont és Jayden Jamest többet.

Kevin Federline ügyvédje azzal érvel, nem megengedhető, hogy egy felelőtlen anya a gyerekek életét veszélyeztesse, ha már a sajátja nem érdekli.

Britney Spears ballépéséről természetesen a fotósok jóvoltából van képes bizonyíték is. Néhány napja fényképezték le egy kereszteződésben, amikor áthajtott a piroson, mobillal a kezében.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Britney vétett a közlekedési szabályok ellen. Tavaly úgy fényképezték le, hogy Sean Preston az ölében ült, miközben az énekesnő vezetett.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!