Bulvár, celeb

2007.11.27. 09:53

Annácska újra drogozik?

<p>Kelemen Anna az alig három hónapos drogmentes életet a kokainozásra cserélte. <dia width="850" height="630" alt="Kelemen Anna"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kelemen Anna" /></a></dia></p>

A szőkeség beismerte, hogy megint a kokain rabja.
Kelemen Anna az alig három hónapos drogmentes életet a kokainozásra cserélte. Ez először Havas Henrik internetes naplójában látott napvilágot. Anna nem tagadja, hogy újra tudatmódosítókon él, de azt kikéri magának, hogy Havas ebbe beleártsa magát:

- Milliókat kaszált azzal, hogy elmeséltem neki a titkaimat, s most, amikor szükségem lett volna rá, hetek óta nem tudunk találkozni.

Anna egyik közeli ismerőse szerint a botrányhősnő teljesen tehetetlen a drogokkal szemben.

- Hét végén találkoztam Annával, nem volt jó állapotban, de nehéz vele bármit is tenni, hiszen nem lehet vele mindig az ember. Én abszolút a drogok ellen vagyok, így Anna legalább attól megkímél, hogy előttem használja a tiltott szereket, így azt sem tudom, honnan szerzi őket.

A jelek szerint az egykori playmate élete most ismét hullámvölgyben van. És csak remélhetjük, hogy még időben sikerül észbekapnia, mielőtt tragédiába torkollik az élete.
Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!