Bulvár, celeb

2007.11.23. 16:55

Amy Winehouse kinyírt egy hörcsögöt

<p>Amy Winehouse-t sok kritika érte manapság az alkohol és a drog miatt. Most az egyik barátja panaszolta be, hogy Amy kinyírta a hörcsögét. <dia width="850" height="630" alt="Amy Winehouse 2007.05.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007_05_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Amy Winehouse 2007.05.25." /></a></dia></p>

Amy Weinhouse-t gyakran látják kokain porral az arcán, most pedig az állatvédőket is magára haragítja. Egyik barátja kikotyogta, hogy Amy megölte a hörcsögét.

Állítólag tavaly ünnepeltek együtt. A házigazda, Peter Papper lefeküdt pár órára pihenni, és mire felébredt, Amy megitta majdnem a bárszekrény egész kínálatát.

Pepper egy hörcsögöt kapott a születésnapjára, ami megharapta az ujját. Ekkor vette el Amy tőle, mondván ő jól kijön az állatokkal. Magával vitte az ágyba, aludni kicsit, és mikor Pepper reggel megtalálta a hörcsögöt, az már nem élt, sőt "jéghideg” volt a teste.

"Nem tudom, mit csinált vele, de kinyírta szegényt” – mesélte. A hörcsög halála ellenére a barátság megmaradt, pedig történtek még érdekes dolgok a partin.

Amy kihúzta a hűtőszekrényt, és a leolvadó hűtő vízzel árasztotta el az egész konyhát.

Peter Pepper erre annyit mondott: Amy ha sokat iszik és drogozik, egyáltalán nem beszámítható.”

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!