Bulvár, celeb

2007.10.30. 10:44

David Copperfield fogva tartott egy nőt

<p>David Copperfield állítólag fogva tartott ésmegerőszakolt egy 21 éves lányt &#160;saját szigetén. <dia width="850" height="630" alt="David Copperfield 2007.10.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/David_Copperfield_2007_10_19_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="David Copperfield 2007.10.19." /></a></dia></p>

Még júliusban hívta meg a lányt szigetére, ott azonban megfenyegette és megerőszakolta.

A 21 éves lány januárban vett részt David Copperfield egyik showján. Az első sorban ült, David pedig felhívta a színpadra, hogy segítsen a trükkök bemutatásában. Később megígérte a lánynak, segít neki, hogy modellkarrierje elkezdődhessen.

Meghívta szigetére, hogy bemutassa pár ismert és befolyásos embernek, akik elősegíthetik a lány karrierjét.

A 21 éves hölgy igent mondott, azonban a szigeten Copperfield megerőszakolta, fenyegette és fogva tartotta. Copperfield szigetét csak csónakkal vagy magángéppel lehet megközelíteni, így a lány nem tudott elmenekülni.

Miután sikerült visszatérnie Seattelbe, rögtön jelentette az esetet a rendőrségen.

A mágus házát két hete lepték el a nyomozók, állítólag digitális fényképezőgépeket, memóriakártyákat foglaltak le.

David Copperfield ügyvédje, David Chesnoff szerint ezek a vádak egyáltalán nem igazak, nem erről van szó. Arról azonban, hogy miért történt a házkutatás, nem nyilatkozott.

David Copperfield az egyik leggazdagabb szórakoztató a világon. Claudia Schiffer férje volt. Mágusként illuzióival vált híressé, repülőt, vonatot tűntetett el, átsétált a Kínai Falon, repült a levegőben és a Szabadság-szobrot is eltűntette.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!