Bulvár, celeb

2007.09.25. 12:47

Pitt a Washington Post-nál

<p>A színész készülő legújabb filmjében egy oknyomozó újságírót alakít, aki egy szövevényes politikai gyilkosságot igyekszik felderíteni. <dia width="850" height="630" alt="Brad Pitt és Angelina Jolie 2006.07.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Brad_Pitt__s_Angelina_Jolie_2006_07_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Brad Pitt és Angelina Jolie 2006.07.03." /></a></dia></p>

Pitt négy órát töltött a legendás újság szerkesztőségében. Mindenkivel kezet fogott, ráadásul találkozott egy korábbi egyetemi csoporttársával is, aki az újságnál dolgozik.

A 70-es évek elején a Washington Post két újságírója, Bob Woodward és Carl Berstein robbantotta ki az úgynevezett Watergate botrányt. Az FBI egyik vezető munkatársának információi alapján leleplezték, hogy a republikánus párt törvényellenesen lehallgatta az ellenzéki demokrata pártot. Kiderült az is, hogy a republikánusok Nixon elnök tudtával el akarták tussolni az ügyet. A botrány végül kipattant, Nixon pedig 1974-ben lemondott.

Brad Pitt legújabb filmje, a State of Play várhatóan jövőre készül el. A hollywoodi sztár a Harcosok klubja után újra együtt forgat Edward Nortonnal, a filmet Kevin Macdonald, "Az utolsó skót király" direktora rendezi. A State of Play egy évekkel ezelőtt a BBC-n futó minisorozat moziváltozata.

Mindeközben Pitt élettársa, Angelina Jolie találkozott Colin Powell korábbi és Condoleezza Rice jelenlegi amerikai külügyminiszterrel, hogy az Irakba és Szíriába tervezett útjáról egyeztessen.

Kapcsolódó anyagok:

  • Angelina Jolie-t sajnálja ex-férje
  • Brad Pitt egyre jobban fél
  • Maddox Jolie-Pitt iskolás lett
  • Brad Pitt úgy érzi, öregszik
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!