Budapest hírei

2011.02.28. 19:41

Tömeges gázolás Budapesten - már három halottja van a balesetnek

<p>A Merényi Gusztáv Kórházba szállított életveszélyes sérült is meghalt, így a hétfői Budapesten történt tömeges gázolásnak már három halálos áldozata van.</p>

Mint arról korábban beszámoltunk: előbb a Péterfy Sándor utcai Kórház Baleseti Központjába szállított három életveszélyes állapotban lévő sérült közül halt meg kettő, majd másfél órával később a Merényi Gusztáv Kórházban ápolt sérült is meghalt. Úgy tudni, a negyedik, még életben lévő sérültnek is válságos az állapota.

Mint arról a Független Hírügynökség elsőként beszámolt: elaludt a volánnál az a fiatal férfi, aki hétfőn délután rohant autójával a járókelők közé Budapesten, a Soroksári úton. A 25 év körüli fiatalember állítása szerint egész éjjel úton volt, azért volt fáradt.

A karambol a IX. kerületi Soroksári úton, az OBI áruház előtt történt, egy furgon rohant a villamos- és buszmegállóban várakozó járókelők közé. A helyszínről négy életveszélyes és két súlyosan sérült felnőttet vittek kórházba: két nőt és két férfit koponya-, mellkas- és végtagsérülésekkel, két súlyos sérültet pedig végtagsérülésekkel. A helyszínre hét mentőautót riasztottak, három fővárosi kórházba vitték a sérülteket.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!