Videó: Megerőszakolhatták a borsodnádasdi lányt

Megerőszakolhatták a borsodnádasdi lányt
Megerőszakolhatták a borsodnádasdi lányt - © Forrás: Tények
Borsodnádasd – Megerőszakolhatták és megfojthatták azt a 17 éves borsodnádasdi lányt, akinek meztelen holttestét a település templománál találták meg.

Csenge bulizni indult a szülei tudtával, de nyoma veszett. Eltűnését apja jelentette be, a család egészen vasárnap éjfélig reménykedett abban, hogy nem történt tragédia. A Tények riportja.

Videó: tenyek.hu


Borsodnádasd - Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves borsodnádasdi férfival szemben. Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2017. szeptember 3-án, a délutáni órákban tettek bejelen...

Buliból ment haza, megölték a borsodnádasdi lányt
Borsodnádasd - Holtan találtak egy tizenhét éves, gimnazista lányt Borsodnádasdon. A lány eltűnését édesanyja jelentette be a rendőrségen vasárnap délután. Az RTL Klub úgy tudja, szombaton elengedte buliba azzal, hogy este tízre haza kell érnie. Mivel nem jelentkezett, keresni kezdték. Éjfél körü...

rendorseg-szirena
Borsodnádasd, Ózd - Büntetőeljárás keretében vizsgálják egy 17 éves borsodnádasdi lány halálának körülményeit. Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsére szeptember 3-án a délutáni órákban tett egy 17 éves lány édesanyja bejelentést gyermeke eltűnése miatt. A rendőrség a polgárőrség és a t...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Borsodnádasd.
BOON.HU


hirdetés