Két balesetet is okozott egy sofőr, nagy lezárás Muhinál

Akt.:
Komoly méretű útlezárás a 35-ös főúton
Komoly méretű útlezárás a 35-ös főúton - © Fotó: illusztráció
Muhi – Információink szerint egy sofőr egy kilométeren belül két balesetet is okozott, de mindkét helyszínről elhajtott.

Két összefüggő baleset miatt van komoly méretű útlezárás a 35-ös főúton, Muhi térségében. Az egyiknél csupán anyagi kár történt, míg a másiknak egy könnyebb sérültje is van. Mindkettőt ugyanaz az autó okozta, amelynek vezetője mind a két baleseti helyszínt hátrahagyva elhajtott.

A rendőrség így közösen kezeli a két balesetet és lezárta a több, mint egy kilométeres szakaszt, ami miatt a Muhi körforgónál, illetve Szakáldnál is elterelik a forgalmat a főútról.

A balesethez a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentési munkálatokat végzik.

A balesetek miatt több kilométeres dugó alakult ki a délutáni csúcsforgalomban 35-ös ezen szakaszán, fotóriporterünknek esélye sem volt eljutni a helyszínre. A fotók és videók helyett ezúttal egy térképpel segítjük a Tiszaújváros felé indulókat, hogy merre érdemes kerülni.

Cikkünket további információkkal még bővítjük!

ÉM-HI


Balesetet okozott az ittas vezetés. Sose vezessen ittas állapotban!
Hejőbába - Nekigurult autójával a hejőbábai helységnévtáblának egy autós. Ezen túl még négy ittas sofőr okozott közúti közlekedési balesetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az év negyvennegyedik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figye...

Zebránál ütközött össze két autó Miskolcon, egy ember megsérült
Miskolc - Könnyű személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami szerdán reggel történt a Szentpéteri kapuban. Egy Ford Mondeo várakozott a bevásárlóudvar előtti szakaszon egy zebránál a piros lámpánál Sajószentéter irányában, amikor hátulról egy Seat vezetője belecsattant a Fordba. Ú...Borsodnádasd.
BOON.HU


hirdetés