BOON TopAds

2011.05.20. 16:27

Borsodi Fonó

<p>Csík zenekar, Kerekes Band, Ghymes és még sokan mások a XV. Borsodi Fonó Folklórfesztivál. Játssz a bérletekért!</p>

Június 4-i, szombati program:

Ghymes, Kalyi Jag

Június 4-én, szombaton a felső várszínpadon Szinvavölgyi Néptáncműhely gálaműsora ad ízelítőt a Kárpát-medence csodaszép népviseleteiből és autentikus néptáncaiból, a talpalávalót a Tényleg zenekar húzza. A szombati este fő eseményei a Ghymes együttes „Szikraszemű” című új albumának bemutató koncertje majd a világszerte népszerű, autentikus roma népzenét játszó Kalyi Jag lép színpadra, végül a program Barsi Csaba és az Agyagbanda moldvai csángó táncházával zárul.

Június 5-i, vasárnapi program:

Csík zenekar, Kerekes Band, Balkan Fanatik

Június 5-én, vasárnap idén is az ifjú városi betyároké a terep (City Betyars’ Day). A Skanzen színpadon Maszkura és Tücsökraj és a Czemende lép színpadra, míg a felső várszínpadon a  „csángó boogie-s” Kerekes Band, majd a Kispál és a Borz feldolgozásokról elhíresült, rendkívül népszerű Csík zenekar zenél, végül a Yorgos Tzortzoglou vezette Balkan Fanatik fesztiválzáró koncertje következik. A Borsodi Fonó idén is kitűnő hangulattal, nagyszerű programokkal várja a látogatóit!

BÉRLET AKCIÓ:

A kétnapos bérlet elővételben csak 3.200 Ft,

az első fesztiválnapon 3.600 Ft!

Napijegy elővételben 2.200, a helyszínen 2.600 Ft.

Napijegyek, bérletek elővételben Miskolcon a Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban, a Diósgyőri várban, a Színház melletti Antikváriumban és a Fehér Fotó üzletben (Szinvapark) kaphatók!

Részletes program, információ:

www.diosgyorivar.hu Tel: 46/533-355

Nyerteseink:

  • Kissné Nagy Katalin (kissne54@...)
  • Springer Dénes (makk.marci@...) 
  • Rácz Adrienn (radri@...)
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!