BOON Sziréna

2018.11.29. 12:58

Kettős emberölés Ózdon - Órákat kellett halott fiaival töltenie a nőnek

Ózd - Szerelemféltés állhat az elképesztő tragédia hátterében, amelynek során két fiúnak kellett meghalnia.

Ózd - Szerelemféltés állhat az elképesztő tragédia hátterében, amelynek során két fiúnak kellett meghalnia.

Bár úgy tudjuk, a rendőrség már őrizetbe vette a 31 éves Sz. Ádámot, aki hétfőn végzett két nevelt fiával, és az élettársát is életveszélyesen megsebesítette több késszúrással, és ki is hallgatták már, mégsem osztanak meg részleteket arról, miért és hogyan történt a brutális eset.

Azonban az utcában élők tudni vélik, hogy az eset még annál is sokkal durvább, mint ahogy azt első hallásra gondolnánk. A nevelőapa ugyanis elvágta a 16 és 18 éves fiú torkát, akik éppen az anyjukat szerették volna megvédeni a megvadult férfitól. A feldühödött nevelőapa talán éppen ezért végzett velük, majd sebesítette meg a nőt. Ezután azonban még a lelkileg összetört és súlyosan megsebesült nő tortúrájának nem szakadt vége, ugyanis a Blikk információ szerint a férfi – mint aki jól végezte dolgát – kulcsra zárta az ajtót, majd a kulcsot a párnája alá tette, és folytatta tovább a napi tevékenységét, arra kárhoztatva a nőt, hogy össze legyen zárva a két halott fiával.

A nő végül kilopta a kulcsot a párna alól, és kimenekült az utcára, ahol a kútra igyekvő szomszédoktól kért segítséget, ők értesítették a rendőrséget. A férfi nem tervezett maga ellen fordulni, amikor a rendőrök kiérkeztek a házhoz, csak akkor kezdett fenyegetőzni, hogy elvágja a saját torkát, és így sebesítette meg magát. Azonban úgy tudjuk, csak kisebb sérüléseket ejtett a saját testén, komolyan nem akart magának ártani. A környéken élők értetlenül állnak a történtek előtt, de hatalmas a felháborodás a férfi ellen.

ÉM


[related-post post_id="4063405"]

[related-post post_id="4062079"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!