BOON Sziréna

2018.11.20. 13:30

Azt hitte ő tripla-X, de megállította az árok a sátoraljaújhelyi határátkelőhelynél

Sátoraljaújhely - Beugrott egy nyitva hagyott autóba, majd elhajtott vele az az ittas szlovák férfi, akit nem sokkal később a rendőrök elfogtak, lévén egy mély árokban kötött ki.

Sátoraljaújhely - Beugrott egy nyitva hagyott autóba, majd elhajtott vele az az ittas szlovák férfi, akit nem sokkal később a rendőrök elfogtak, lévén egy mély árokban kötött ki.

Járművezetés ittas állapotban, és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 31 éves szlovák férfival szemben. A gyanúsított november 19-én az esti órákban a sátoraljaújhelyi határátkelőhelynél beugrott egy nyitva hagyott autóba, amit a benne lévő indítókulccsal elindított, majd elhajtott. Hogy hová sietett olyan nagyon, azt nem tudni, de nem jutott túl messzire!

A bejelentést követően ugyanis a rendőrök a helyszín közelében, egy útmenti árokba borulva találták meg a járművet, amiből előzékenyen kisegítették a 31 éves férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda nem meglepő módon pozitív értéket mutatott. Ennek megfelelően a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállított szlovák férfit a hatóság gyanúsítottként hallgatta ki.

Az eset tanulsága amellett, hogy ittasan ne vezessünk autót, és ne vigyük el más járművét az, hogy a közterületen leparkolt járműveket ne hagyjuk nyitva, és kiváltképp ne hagyjuk még az indítókulcsot is benne, így kínálva fel a lehetőséget tálcán! Érdemes az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni, és azokban nagyobb értékeket, készpénzt nem tárolni.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!