BOON Sziréna

2018.10.03. 09:27

Újabb halálos baleset a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Kazincbarcika - Halálos közúti közlekedési baleset történt szerda reggel a 26-os számú főúton Kazincbarcika térségében.

Kazincbarcika - Halálos közúti közlekedési baleset történt szerda reggel a 26-os számú főúton Kazincbarcika térségében.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy kamion haladt Sajószentpéter irányába, amikor egy szemből érkező Suzuki Swift, egyelőre ismeretlen okokból, súrlódásszerűen nekiütközött a kamion bal elejének.

Az ütközéstől a Suzuki irányíthatatlanná vált, elkezdett sodródni, és a kamion mögött másodikként haladó kisteherautó elejének csattant, majd az úton teljesen keresztbe fordult.

Úgy tudjuk, a sofőr azonnal életét vesztette, akit a tűzoltók feszítővágók segítségével szabadítottak ki a teljesen összeroncsolódott járműből.

A balesetben a kamion mögött haladó személygépjármű is érintett lett, mert egy lehulló törmelék csapódott neki. A balesetben az elhunyt sofőrön kívül senki nem sérült meg.

A rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta és kerülőútra terelte a forgalmat. Az anyagi kárt és a baleset körülményeit a rendőrség műszaki igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

ÉM


[related-post post_id="4004789"]

[related-post post_id="4004758"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!