BOON Sziréna

2018.10.06. 13:03

Letartóztatásban van a miskolci drogdíler

Miskolc - A férfi a tiltott szereket Miskolc külvárosában, az utcán árulta.

Miskolc - A férfi a tiltott szereket Miskolc külvárosában, az utcán árulta.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 26 éves férfinak a letartóztatását, aki új pszichoaktív anyagokkal kereskedett Miskolcon.

Maga is fogyasztotta

A megalapozott gyanú szerint a férfi szeptember 25-én történt elfogását megelőzően hónapokon át új pszichoaktív anyagokkal kereskedett rendszeres anyagi haszonszerzés céljából. A férfi az általa ismeretlen személytől megszerzett tiltott szereket Miskolc külvárosában, az utcán árulta. A rendőrségi nyomozás keretében a férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyors­teszt eredménye alapján az is megállapítást nyert, hogy a gyanúsított maga is fogyasztott marihuánát és speedet.

A Miskolci Rendőrkapitányság a férfit kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével és kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklásának vétségével gyanúsítja, mely bűncselekményekért bűnösségének megállapítása esetén akár 7 év szabadságvesztést is kiszabhat vele szemben a bíróság.

Egy hónap a rács mögött

A nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően állapította meg, hogy a gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért 1 hónapra elrendelte a letartóztatását.

ÉM


[related-post post_id="4007550"]

[related-post post_id="4008565"]

[related-post post_id="4006571"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!