BOON Sziréna

2018.09.22. 11:43

Pincébe bújt a kábítószer-termesztő, de hiába

Miskolc - Egy hónapra előzetes letartóztatásba került a fűtermesztő trió.

Miskolc - Egy hónapra előzetes letartóztatásba került a fűtermesztő trió.

Az Encsi Járási Ügyészség kezdeményezte három szlovák állampolgár letartóztatását termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

A folyamatban lévő nyomozás adatai szerint a két férfi és egy nő 2018. szeptember első felét megelőzően, Göncruszkán egy lakatlan ingatlanon, 27 tő, 2-3 méter magasságú kannabiszt termesztettek. A nő tulajdonában lévő telek mellett elhelyezkedő gazos, elhanyagolt területen gondozták a növényeket, körülöttük a földet kitisztítva, a területre a kerítésen átmászva jártak át.

Az egyik férfi elkövetőt a rendőrjárőrök tetten érték, miközben a kannabisz leveleket szüretelte, azonban nem sikerült elfogni, mivel elfutott, majd üldözés után a település belterületén egy pincében elbújva találták meg. A nő tulajdonában álló ingatlanon a rendőrség az épületben lévő bútorzatban kábítószer-­törmeléket, termést és anyagmaradványokat foglalt le, továbbá a növények őrléséhez szükséges eszközöket is találtak. A gyanúsítás tárgyát képező bűncselekmény 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyészség az őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatását szökésük, elrejtőzésük, illetőleg az összebeszélés és további tárgyi bizonyítási eszközök megsemmisítésének veszélye miatt indítványozta.

ÉM


[related-post post_id="3990861"]

[related-post post_id="3989508"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!