BOON Sziréna

2018.07.30. 18:01

Újabb döbbenetes részletek a ki- és elrabolt miskolci nő ügyében!

Miskolc - Szexuális erőszakot is elkövettek rajta, amikor már a szemét és a száját is leragasztották...

Miskolc - Szexuális erőszakot is elkövettek rajta, amikor már a szemét és a száját is leragasztották...

Más védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárásban a mai napon a Miskolci Járásbíróság letartóztatott két gyanúsítottat - tájékoztatta lapunkat a Miskolci Törvényszék sajtóosztálya.

A gyanú szerint a két férfi július 23-én éjfél körül ismerkedett meg a sértett lánnyal Miskolcon egy dohányboltnál. Majd együtt italt vásároltak, beszélgettek és a városban sétáltak. A két férfi ezután felajánlotta a lánynak, hogy a szórakozást az egyik dűlőben levő hétvégi házukban folytassák. Beültek az egyik gyanúsított autójába, a hétvégi házban tovább italoztak, majd lefeküdtek aludni. Reggel az egyik férfi meggyanúsította a lányt, hogy elvette a pénztárcájában levő pénzt és betörte a tv-je kijelzőjét, mire a lány is kiabálni kezdett vele, hogy ő vette el a pénzét, mobilját és adja vissza neki. Ekkor a két férfi a vita hevében bántalmazni kezdte a lányt, megfenyegették, hogy megölik, majd ragasztószalaggal összekötötték a kezét és a lábát. A sértett a bántalmazás során folyamatosan kérte vissza a pénzét és telefonját, aminek nem tettek eleget.

A két férfi ezután a lány szemét és száját is leragasztotta ragasztószalaggal, majd betették a gépjármű rakterébe és a dűlőben egy bekötőútnál álltak meg. Ekkor sértettel szemben szexuális erőszakot is megvalósítottak egy idegen tárggyal, majd kidobták az autóból.

A lány végül a lábán levő ragasztószalagot egy öngyújtóval elégette, majd 20 perces gyaloglás után találkozott valakivel az úton, akitől segítséget kért.

Bűnösség megállapítása esetén 2 évtől 12 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki, ezért a bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a két gyanúsított a várható büntetéstől félve megszökne, elrejtőzne, a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna. Az is feltehető, hogy szabadlábon hagyásuk esetén a sértett befolyásolásával, vagy akár bizonyíték elrejtésével megnehezítenék a bizonyítási eljárást, ezért a bíróság a letartóztatásukról döntött. A végzés nem jogerős.

ÉM


[related-post post_id="3936227"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!