BOON Sziréna

2018.06.07. 10:12

Videó: Éjszaka törték rá az ajtót a védtelen idősre Göncruszkán

Göncruszka, Miskolc - Életfogytiglant kért a megyei főügyészség kegyetlen göncruszkai rablókra.

Göncruszka, Miskolc - Életfogytiglant kért a megyei főügyészség kegyetlen göncruszkai rablókra.

A háromtagú banda az éjjeli órákban indultak el Göncruszkára. Megállapodtak, hogy ha az idős nő felébred, úgy akár meg is ölik, hogy ne tudja felismerni és azonosítani őket.

Befeszítették az ajtót

A házba nehezen jutottak be, mert a kulcsra zárt ajtót csak erőszakkal tudták befeszíteni. Oda mindhárman bementek. Egyikük az előszobában figyelt, míg társai kutatni kezdtek. A zajra felébredt a 81 éves nő és kérdőre vonta a férfiakat. Egyikük ököllel olyan súlyosan ütötte meg, hogy az idős nő a földre zuhant. Védekezni ekkor már nem tudott, az életéért küzdött.

A rablók az eszméletlen nőről levették arany fülbevalóját, arany nyakláncát és gyűrűit, majd a tévét is magukhoz véve távoztak a lakásból.

Pár nap múlva meghalt

A bántalmazás következtében az idős nő olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a szakszerű orvosi ellátás ellenére, pár nap múlva a kórházban meghalt.

A három férfit, a büntetőügy három vádlottját pár napon belül elfogták és előzetes letartóztatásba helyezték őket. Korábban valamennyiüket elítélték már lopások miatt. Visszaesőnek illetve többszörös visszaesőnek minősülnek.

Az ügyészség mindhármuk esetében életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

- SZB -


[related-post post_id="3877011"]

[related-post post_id="3682027"]

[related-post post_id="3630848"]

[related-post post_id="3628235"]

[related-post post_id="3624991"]

[related-post post_id="3623873"]

[related-post post_id="3622078"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!