BOON Sziréna

2018.06.09. 13:19

Nem jelent meg a vádlott Miskolcon, mert legutóbb megverték

Miskolc, Ózd - El kellett napolni a másodfokú tárgyalását a gyermekprostitúciós ügynek.

Miskolc, Ózd - El kellett napolni a másodfokú tárgyalását a gyermekprostitúciós ügynek.

Nyilvános ülést tartott volna a Miskolci Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, akit az Ózdi Járásbíróság gyermekprostitúció kihasználásának bűntettében mondott ki bűnösnek, mely miatt 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte.

Tartott a bántalmazásától

Az elsőfokú ítélet szerint az ózdi vádlott 2015 decemberében a közösségi oldalon ismerte meg a fiatalkorú sértettet, akinek felajánlotta, hogy orálisan kielégíti és cserébe még fizet is neki. A sértett elfogadta az ajánlatot, találkozót egyeztettek, majd néhány nap múlva Ózdon találkoztak; és megállapodásuknak megfelelően sor került a szexuális cselekményre. A vádlott 8 ezer forintot fizetett a sértettnek. A másodfokú ülésen, szerdán ott volt a bírói tanács, a védő és a vádlott idős édesanyja is, maga a vádlott azonban nem.

Mivel nem kötelező ilyenkor megjelennie, így élt is ezzel a jogával, azonban az erről szóló papír nem érkezett be az ülést megelőzően a törvényszékre, így automatikusan elnapolták szeptemberre azt.

Az ügy érdekessége, hogy a vádlott azért nem akarta vállalni, hogy Miskolcra szállítsák a fővárosi BV intézetből, ahol jelenleg fogva tartják, mert az elsőfokú tárgyalás alkalmával csúnyán megverték az itteni rabtársak, és félt, hogy ezúttal is ez történne.

- HI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!