BOON Sziréna

2018.06.08. 11:39

A kerítésről rángatták le a benzintolvajt Mezőkövesden

Mezőkövesd - Akkor fogták el a férfit, amikor a lopott benzinnel átmászott a kerítésen.

Mezőkövesd - Akkor fogták el a férfit, amikor a lopott benzinnel átmászott a kerítésen.

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy mezőkövesdi férfival szemben, akit akkor értek tetten, majd fogtak el a járőrök, amikor a lopott benzinnel átmászott a kerítésen.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 34 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. május elsején 16 óra körül átmászott egy mezőkövesdi porta kerítésén, majd ott magához vett egy öt literes, benzinnel telt műanyagkannát. A férfit járókelők érték tetten, amikor a zsákmányával éppen kimászott a kerítésen.

A bejelentést követően a kiérkező rendőrök elfogták a helyszínen visszatartott férfit, akit a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a rendőrségre.

Az ügyben indított eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!