BOON Sziréna

2018.05.09. 13:31

Autós üldözés Miskolcon - Boltba ment a rendőrök elől

Miskolc - Egy autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre Miskolcon. A sofőr miután kiszállt a – későbbiekben - a járműből egy boltba futott be.

Miskolc - Egy autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre Miskolcon. A sofőr miután kiszállt a – későbbiekben - a járműből egy boltba futott be.

Amint arról már beszámoltunk, autós üldözésnek voltak többen szemtanúi Miskolcon a Tizeshonvéd utcán kedden délelőtt. Az esettel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adta ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság:

Közúti ellenőrzést hajtottak végre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai Miskolcon, 2018. május 8-án 10 óra 30 perc körül, amikor egy autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem tovább hajtott.

Menekülés közben a férfi több közlekedési szabályt is megszegett, áthaladt több piros jelzésen, veszélyeztette a közlekedés biztonságát és figyelmen kívül hagyott egy behajtani tilos táblát is.

Az autós végül a Tizeshonvéd utcában kiszállt a járművéből és beszaladt egy közeli boltba. A rendőrök itt azonosították és fogták el a férfit, akit előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra. A szabálysértési őrizetbe vett 31 éves miskolci férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a hatóság, továbbá a közlekedési szabályok megszegése miatt közigazgatási eljárást. A rendőrség továbbá vizsgálja azt is, hogy 31 éves férfi az adott időszakban állt-e bódító szerek hatása alatt.


[related-post post_id="3853988"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!