BOON Sziréna

2018.04.28. 12:36

Gyermekgázolások Borsodban

Miskolc - Két gyalogosgázolás is történt szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, mindkét esetben gyerek sérült meg.

Miskolc - Két gyalogosgázolás is történt szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, mindkét esetben gyerek sérült meg.

Edelényben szombaton a reggeli órákban egy gyermekgázolás történt. A sérültet kórházba szállították könnyebb sérülésekkel.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Sajóecseg, Petőfi utca 14. sz. előtt szombaton 09:25 órakor, ahol gyermeket gázolt egy személygépjármű.

Eltiltás hatálya alatt vezetett

Az Ózdi Rendőrkapitányság 2018. április 27-én járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy személlyel szemben indított eljárást.

A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Rendőrkézen a körözött

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

16 baleset

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 13 esetben jutott a rendőrség tudomására.

ÉM-DA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!